• Ouderen laten zich blij verassen met CDA gebak

    J. Schrijver
  • Ook de kleinste blij verrast met CDA

    J. Schrijver

CDA trakteert senioren tijdens Koegraspop

13-03-2018, 11:25 | Lezersnieuws | Harmen

De 2e editie van Koegraspop was niet alleen een geslaagd evenement voor de Julianadorper jongeren, ook de senioren van Buitenveld genoten volop. Op de laatste dag trakteerde het CDA de senioren op gebak.

 

En zo fleurde het CDA Koegraspop op. Lijsttrekker Krul: “Mooi om de saamhorigheid te zien tussen de Julianadorpers. Jong en oud, iedereen praat met elkaar. We kunnen als politiek wel praten over wat we voor senioren doen, maar we kunnen ook gewoon aan de slag gaan.”

 

De middag werd muzikaal begeleid door de nummer 7 van de lijst, CDA’er Sonja Janssen. Zij zong de senioren toe, samen met Sikina en Patrick Pinchetti. De ruim 80 ouderen waren blij verrast. “M’n buurvrouw vroeg of ik meeging. Echt geweldig dit. De reuring, muziek, koffie en een gebakje van het CDA. Echt leuk!”, aldus een bewoner van Buitenveld. Voor de kleine gasten waren er ballonnen. De CDA-voorman glundert: ‘’Het CDA is een volkspartij, wij zijn er voor iedereen. We zouden als politiek wat minder moeten praten en wat meer moeten luisteren naar de mensen’’. Een peuter onderbreekt de 23-jarige lijsttrekker om een ballon te scoren. Trots laat ze haar indianen veren zien. Op de vraag wat de CDA-politicus  vindt van de hele cowboy, indianen- en zwarte pieten discussie is het antwoord stellig: ‘’Het gaat nergens over, laat die kinderen lekker spelen. Cowboy, indiaan of zwarte piet’’.

 

 ‘s Avonds stroopten de CDA-ers de mouwen op en haalden geld op voor het goede doel. Stichting Present kreeg een cheque van € 100. Een mooi resultaat. “Stichting present is de reden dat ik mij maatschappelijk inzet. Ik ben ontzettend trots dat het CDA-team iets voor deze geweldige mensen terug doet. Iets terug doen zullen we niet alleen met deze cheque doen, we zullen ook als team straks een klus voor present gaan uitvoeren”

 

Andere goede doelen waarvoor dorpers zich inzetten waren JHC, JVC en Kunstzin. Het was een geslaagd weekend en het CDA wenst de organisatie van Julianapop veel succes!