• Duitse Staander en de sport Hoopers

    KCWF

Bezoek de Dag van de Hond bij de KCWF

30-04-2018, 14:54 | Lezersnieuws | margreet marsman

Datum:

zondag 27 mei 2018, 11:00 tot vrijdag 27 juli 2018, 15:00

Locatie:

Linieweg 23b
KCWF Sportpark de Linie
Den Helder

|Bezoek de Kynologen Club West-Friesland op Dag van de Hond

Voor de achtste keer wordt op zondag 27 mei de landelijke Dag van de Hond georganiseerd door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Dit jaar staat het thema ?Sport en Spel? centraal.

Op deze dag opent de Kynologen Club West-Friesland (KCWF) aan de Linieweg 23 b in Den Helder haar deuren voor iedereen die ge?nteresseerd is in honden en in activiteiten met honden. De Dag van de Hond is gratis toegankelijk.

Ook voor wie overweegt om een hond aan te schaffen is deze dag een mooie gelegenheid om veel verschillende honden en hondenrassen te zien en om informatie te krijgen over de aanschaf, de verzorging, de opvoeding en training van een hond.

Tussen 11.00 en 15.00 uur worden niet alleen demonstraties gegeven van hondensporten, maar de bezoekers kunnen ook meedoen met hun hond. Er zijn demonstraties flyball, hoopers en agility. De hele dag kunnen mensen met hun hond deelnemen aan tal van sportieve activiteiten of hun huisdier laten keuren door een echte keurmeester. Informatie en de tijden van het programma: www.kcwf.nl