• De mooiste dag van je leven voorbereiden doe je in Fort Westoever.

Beurs rond allermooiste dag

[DEN HELDER] Wie zondag 5 november naar de Trouwbeurs komt, maakt kans op een compleet verzorgde trouwdag. Fort Westoever staat die dag volledig in het teken van trouwen.

Alle bruidsparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk worden op deze beurs in de watten gelegd door een behoorlijk aantal trouwprofessionals uit de regio. De prachtige historische hallen van het fort worden gevuld met standhouders die zich met trouwen bezig houden.

Bovendien kunnen de bezoekers deze unieke locatie bekijken in trouwsfeer. Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, decoratie en trouwfotografie maar ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken.

[OPENINGSDANS] Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen.

[WIN JOUW TROUWDAG] Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een compleet verzorgde trouwdag.

De trouwbeurs duurt van 12.00 tot 16.00 uur.