Lokaal lezersnieuws

Reuini klas 1976/1982 koningin Emma school.

Wij gaan 09-06-2018 een reuini houden na 42 jr.om 16.00 uur komen we met 22 van onze klas eerst bij elkaar.Foto De koningin Emma school.daarna spreken we af bij Nogal wiedus.

D.Timmermans 0681364497 groovyman3333@gmail.com

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Lezing over Historie Den Heder

Lezing HVSG

Op maandag 16 april 2018 om 20.15 organiseert de Helderse Vereniging voor Sociale Geschiedenis een lezing met ruim 100 foto’s in Buurthuis Elto aan de Crocusstraat.

Europa Kinderhulp zoekt vakantieouders

 

April. Net zoals vele andere gezinnen maken we nu ook vaste plannen voor de zomer. Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, of misschien nog verder. Had u al ideeën voor de zomer van 2018?

 

 Europa Kinderhulp doet u graag een suggestie.

 

Rotary Den Helder/Julianadorp schenkt Linie College een bedrag voor speeltoestel:

Het Linie College, een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden, heeft een bedrag gekregen van de Rotary Den Helder/Julianadorp van maar liefst 1000 euro!

Meerwerf basisschool Thorbecke zet zich in voor Togo

?De leerlingen van Meerwerf basisschool Thorbecke hebben de afgelopen 3 weken gewerkt aan het project Afrika / Togo. Donderdag 23 maart werd dit thema afgesloten door middel van een kijkmiddag voor alle ouders, verzorgers, opa's, oma's en andere belangstellende.

Veel bereikt in 4 jaar

Als PvdA Den Helder kijken wij positief terug op het afgelopen jaar en de afgelopen collegeperiode. Met onze twee zetels in de raad en een parttime wethouder in het college hebben wij naar vermogen bijgedragen aan het bestuur van onze stad.

PvdA 2e-kamerlid op bezoek in Den Helder

Vrijdagochtend heeft 2e-kamerlid Gijs van Dijk een werkbezoek gebracht aan Den Helder. Bijgestaan door Helderse PvdA-ers werd een bezoek gebracht aan  De Goederenbank, Zeestad Staal en Mindzs.

PvdA brengt werkbezoek aan De Waaier in het Behouden Huys

De PvdA in Den Helder heeft donderdagmiddag een werkbezoek gebracht bij Esdégé-Reigersdaal cluster De Waaier in het Behouden Huys aan de Willem Barentszstraat.

Pagina's