Lezersnieuws

testttt5

gsdsd sdvsdv

testttt4

dfg dsfgdsfg

ew ertdgf dsfg

dsfg sdfg sd

Christiaan Zwaal Nederlands kampioen

De afgelopen dagen vonden de  Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Korte Baan plaats in Terneuzen. Meer dan 800 zwemmers uit geheel Nederland maar ook uit het buitenland kwamen aan de start bij deze wedstrijd.

Teckel strandwandeling

Strandwandeling voor Teckels en baasjes. Dat betekend FEEST. Meer info op de FB pagina van Teckelse Wandel Club. Mailtje sturen kan ook chm.lempens@kpnmail.nl

Regiuis College in finale NK Scholieren Debatteren in Utrecht

Op zaterdag 20 januari doen de Regius Debaters mee aan de finale van het NK Scholieren Debatteren. De locatie is De Uithof van de Universiteit Utrecht. De organisatie is in handen van het Nederlands Debat Instituut en er doen nog 31 andere scholen mee.

Welke titel wilt u aan uw activiteit geven

Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website. Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website. Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website. Uitgebreide tekst van de activiteit voor op de website.

Noord Nederlandse kampioenschappen rhönrad

Kunstige raddraaiers te zien bij Rhönrad kampioenschappen Op zaterdag 20 januari zullen bij Turnlust een 50-tal jonge turn(st)ers hun vaardigheden gaan vertonen bij de Noord-Nederlandse Kampioenschappen rhönradturnen. Vanuit Turnlust dingen 12 deelnemers mee naar de prijzen.

De Kwekkers op tournee

In de opmars naar carnaval gaat ook dit jaar het Kwekkerskoor op seniorentournee. Iedere dinsdagavond oefent het koor in het repetitielokaal van Bakker Geluid carnaval hits en andere vrolijke meezingers.

Mike Anthonijsz Memorial Mini Boardingvoet

Mike Anthonijsz Memorial Mini Boardingvoetbaltoernooi

Pagina's