• KoorBisNis olv Gaby de Goede in de Sint Janskerk

    koorlid

Muzikale kerst Parochie Sint Jan Breezand

13-12-2017, 22:21 | Lezersnieuws | Marleen Duineveld

BREEZAND – In ‘the most wonderful time of the year’ zorgt Parochie Sint Jan in Breezand voor een muzikale omlijsting van de kerkdiensten.

Kinderkoor de Breezangers bijt de spits af in de Familieviering op kerstavond 24 december om 17:00 uur. Voorganger is diaken Henk Schrader. Het koor staat onder leiding van Gaby de Goede. De Nachtmis, die avond om 20:00 uur, wordt voorgegaan door pastor Ivan Garcia Ferman. KoorBisNis zingt onder leiding van Gaby de Goede. Op eerste Kerstdag, maandag 25 december om 10:30 uur, is de Hoogmis, met als voorganger pastor Ivan Garcia Ferman. Encore! zingt onder leiding van Yvonne Kapiteijn. Die middag om 15:00 uur wordt het kerstverhaal verteld en uitgebeeld door kinderen en levende dieren. Ook is er een echt kerstkind! Een happening voor de kleinsten onder ons. Alle bekende kerstliederen krijgen hier een plaats in het kerstverhaal. De liederen worden gezongen door alle aanwezigen tezamen.

De oudejaarsavondviering op 31 december om 19:00 uur is een dankviering voor alles wat wij in het afgelopen jaar hebben meegemaakt, zowel blijdschap als verdriet. Een terugblik en bezinning op het oude jaar. Het Dameskoor verzorgt de zang onder leiding van Ineke van Lierop. De voorganger is kapelaan Szymon Olgrzymek.

Op zaterdag 6 januari om 19:00 uur wordt de kersttijd afgesloten met een Driekoningenviering. Het is een Familieviering met medewerking van de Breezangers. Voorganger is pastor Ivan Garcia Ferman.

Het bestuur van de parochie Sint Jan wenst iedereen een Zalig Kerstfeest toe en Gods zegen over alles wat komen gaat in 2018.