• de medewerkers in het zonnetjes

    Abel Bolhuis
  • Proclamatie door prins Jan1

    Abel Bolhuis
  • Ridder in de orde der Carnvalshoed

    Abel Bolhuis

Krabbetukkers huldigen medewerkers

12-11-2017, 07:01 | Lezersnieuws | Peter de Vrij

Udo Stam, Tanja Bakker, Els Rullens en Ronald Lagendijk zijn tijdens het prinsenbal op  zaterdagavond 11 november door prins Jan 1 gehuldigd en benoemd tot Ridder in de Orde der Carnavalshoed.

In zijn proclamatie gaf de prins aan de inzet van deze medewerkers van de snackbar tijdens de feestavonden in Bastion Pierre zeer te waarderen. Bewonder de souplesse, de inschikkelijkheid en het improvisatievermogen van deze medewerkers om aan de uiteenlopende wensen van honderden feestgangers tegemoet te komen, aldus de prins. Waarbij hij verder aangaf op de hoogte te zijn van de door hen op klantvriendelijke wijze gepresenteerde broodjes ham, kaas, worst, beenham en de tientallen gehaktballen, waardoor zij met hun snackbar-collega's de vele honderden feestgangers met een voldaan gevoel huiswaarts laten keren.

Realiseren ons, zo ging de prins verder,  dat genoemde personen in grote mate hebben bijgedragen tot het succes van onze vereniging, waardoor het carnaval in onze goede stad tot 1 van de topevenementen van het jaar kan worden gerekend.

Waarna prins Jan, bijgestaan door zijn hofdames Irma en Dominique, overging tot het uitreiken van bijbehorende versierselen.