Mike Anthonijsz Memorial Mini Boardingvoet

18-12-2017, 12:09 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

donderdag 28 december 2017, 13:00

Locatie:

Mike Anthonijsz Memorial Mini Boardingvoetbaltoernooi

Op donderdag 28 december 2017 zal in caf? Pimpandoer weer het Mike Anthonijsz Memorial Mini Boardingvoetbaltoernooi plaats vinden. De regionale toppers van nu en weleer zullen hun opwachting maken tijdens dit prestigieuze toernooi. De poulewedstrijden zullen klokslag 13:00 beginnen.

Het toernooi wordt gespeeld in Caf? Pimpandoer op een veldje van 8 bij 4 meter met kleine doeltjes. Het thuis spelende team heeft de keuze uit een tennisbal of de Derbystar mini voetbal als speelbal. De buitenzijdes van het mini boardingveld worden gevormd door een 0.50 meter hoge boarding.

Het boardingvoetbal is zeer spectaculair, doordat de speelbal het veld bijna niet zal verlaten. Een mini boardingvoetbalteam bestaat uit 2 spelers en omdat de speelbal het veld bijna niet verlaat worden er veel doelpunten gescoord, dat betekent veel aktie tijdens de wedstrijden. Mini boardingvoetbal is uitermate geschikt om trucjes te doen en biedt dus veel spektakel.

Door de zeer geringe afmetingen van het mini boardingveld is het zeer goed te volgen als toeschouwer. De speeltijd wordt bepaald door een vooraf gekozen muzieknummer, de muziekklanken zullen voor zowel de spelers als toeschouwers voor de nodige inspiratie zorgen.